Ett tidseffektivt verktyg för ditt företag.

Av de 1,2 miljoner företag som finns i Sverige idag är drygt 96 procent av dessa småföretag med omkring 10 anställda. För en chef innebär detta minst tio veckor av introduktioner och genomgångar av olika slag, hundratals frågor som ska besvaras, många av samma karaktär, protokoll och riktlinjer till höger och vänster och en hel del annat som ska hinnas med. Med HappyToHelp digitaliseras instruktionspärmarna, så att du som chef slipper svara på samma frågor och gå igenom de uttjatade protokollen och långdragna riktlinjerna tio gånger om. Den nyanställde får en bra start på sin nya arbetsplats, hen kommer snabbt in i verksamheten, blir självständig efter en kortre tid och kan, liksom alla andra, närsomhelst gå tillbaka och kolla hur det var man gjorde eller vad det var som gällde. Samtidigt som du sparar värdefull tid och företaget pengar. 

Ordning och reda.
Så att du kan ta helg på fredag.

Dokument till höger och vänster, to do-listor hög, en dagordning som måste mailas ut innan förmiddagsmötet och till råga på allt en nyanställd som ska läras. Med HappyToHelp hinner du med allt det där och kanske till och med en extra kopp kaffe, så att du kan gå på helg i lugn och ro.

folder-16_edited.png

Funktioner och hjälpverktyg.
Som gjorda för att
spara tid.

folder-23.png
team-18.png
reminders.png
group-chat-5.png

Med Samlingar kan du ge åtkomst flera guider samtidigt så att du slipper slösa värdefull tid på att behöva dela en i taget. Dela samlingen med enskilda medarbetare eller hela team.

Utforma guider om allt mellan A och Ö. Lista dagordningen, spela in pitchen, ladda upp kvitton eller filma videopresentationen. Se hur många som tagit del av guiden genom att ta en titt på statistiksidan.

Skapa team för ett så flitigt teamwork som möjligt. Dela innehåll med alla i gruppen, tilldela roller, fördela arbetsuppgifter och få helt enkelt mer gjort.

Publicera nyheter för alla att ta del av. Kanske en ny veckorapport, ett viktigt dokument eller varför inte lite smått och gott inför aw:n på fredag?

Chatta med varandra. Få notiser om någon nämner dig, svara enkelt på specifika trådar och radera ivägskickade meddelanden med ett enda knapptryck. Allt som skrivs krypteras.

Så varför just HappyToHelp?
Vad sägs om det här:

Ni kommer igång snabbt och enkelt.

Att ladda ner appen går på nån minut. Medarbetarna registrerar sig snabbt och enkelt genom att logga in med sitt Google- eller Facebook-konto, alternativt Apple-ID, och därefter är appen redo att börja användas.

Ni sparar både tid, pengar och energi.

Inga frågor må vara dumma, men sättet att hantera dessa är en helt annan femma. Med HappyToHelp räcker det med att du svarar på en fråga en gång tack vare att du kan dela ditt svar med vem som helst, närsomhelst, hur många gånger du vill. Tidseffektivt deluxe.

Ni har allt samlat på ett och samma ställe.

Tjocka pärmar med innehåll du knappt visste fanns, löspapper på vift, mötesprotokoll som behöver kopieras och en hel del annat att hålla reda på. Med HappyToHelp har du allt samlat på samma ställe så att du slipper ägna värdefull tid till att leta igenom hela skrivbordet.

Ni får en plattform för all kommunikation.

Varje team har sin egen sida. Från den kommer dina medarbetare snabbt åt gruppchatten, samlingar som delats med teamet samt nyheter som publicerats av chefen. På så sätt sköts och sker all kommunikation från en och samma plats, vilket underlättar för alla.

Ni kan fokusera på det viktiga.

HappyToHelp värnar om en trygg arbetsmiljö. Därför har vi sett till att gruppchattarna är krypterade. Utöver det har appen en inbyggd funktion som blockerar ord av stötande och kränkande karaktär från att kunna användas som användar-, samlings- och teamnamn.

Låter det intressant? Då är ni varmt välkomna att höra av er till oss för mer information kring fördelarna med att använda HappyToHelp i företaget.