Happy Card.

 

Happy Card

Ett presentkort. Laddat med 🫶 .

Ett Happy Card kan du ladda med valfritt belopp som du eller mottagaren kan nyttja när det passar. Presentkortet täcker hela HappyToHelps tjänsteutbud och är ett innestående belopp som kan nyttjas när som helst. En utmärkt födelsedagspresent eller som överraskning till mor- och farföräldrarna. Klappat och klart alltså.

Ont om tid och är på jakt efter en personlig present?

Få ett innestående belopp hos oss.

IMG_1328_iphone13progold_portrait.png

Få stenkoll på läget.

På startsidan under Välkommen ges en överblick över dina kommande supporttillfällen. Så fort du bokar support i appen kommer information om sessionen läggas till och visas här. 

Vi finns ett knapptryck bort. Allt du behöver göra är att öppna chatten längst ner på skärmen och skriva till oss, så svarar vi så fort vi kan. Den har öppet måndag till lördag mellan klockan 10:00-18:00.

7577e3b28d59ef90dc6a65a48d559648-sticker.png
IMG_0075_ipadair4_rosegold_portrait.png
IMG_1328_iphone13progold_portrait.png

Funkar bra på alla dina enheter.

Appen funkar bra med både iPhone och iPad. Förutsatt att du är inloggad med samma konto** på båda apparaterna, räcker det alltså med att göra en ändring på den ena för att det ska synas på den andra. Det gäller bokningar, konversationer - rubbet. Hur smidigt som helst.

Ladda med timmar.
Och ett stort leende.

 
 
tw-visa-gold-card-498x280.webp

Happy Card Silver

Laddat med 2 500 kronor

Happy Card Silver funkar lika bra som mors dag-present som nyårsgåva. 

tw-visa-gold-card-498x280.webp

Happy Card Gold

Laddat med 4 500 kronor

Happy Card Gold är den perfekta 60-årspresenten. Ett självklart val i de flesta lägen.

💜 🇺🇦

En god gärning.
Eller ja, flera.

Ge bort möjligheten att välja bland allt från Apple. Till de personer som betyder allt för ditt företag. Ta reda på hur du använder Apple Gift Cards som kampanjgåvor eller som ett uppskattat tack till kunder och kollegor.