apple-ios-system-platform-os-mac-linux-5

Det finns en

lösning till allt.

apple-ios-14.png

Dela vardagslösningar med vem som helst, nå ut med viktig information till flera samtidigt, skapa och ta del av kreativa instruktionsguider och mycket annat på ett sätt som underlättar för alla.

 Utforma och ta del av

 en mängd vardagslösningar.

Dela en eller flera guider med vemsomhelst.

Nå ut till flera samtidigt,

 helt utan krångel.

Säker inloggning för en snabb och smidig tilldelning.

HappyToHelp-appen

Gör det lätt för dig.

Och enkelt för andra.

Dela information och annat innehåll med alla du önskar. Ge åtkomst till en eller flera guider samtidigt och bjud närsomhelst in fler till dina team,

snabbt, smidigt och väldigt enkelt.

Guider

Utforma stegvisa

guider för vad

som helst.

 

Utforma kreativa instruktionsguider med alla möjliga vardagslösningar. Visa hur man går tillväga, steg och steg, med hjälp av en rad förklaringsmöjligheter och smarta verktyg, och lägg enkelt till ytterligare steg allteftersom. 

Samlingar

Ge tillgång till

en rad guider. Samtidigt.

 

Samla och dela ett obegränsat antal guider med alla du vill nå ut till, samtidigt. Skapa och lägg närsomhelst till fler guider i samlingen.

Team

Ju fler desto bättre. Och smidigare. 

 

Dela och tillgängliggör innehåll för alla som ingår i teamet på samma gång. Chatta medlemmarna sinsemellan, se till att alla hänger med i svängarna och bjud närsomhelst in fler att gå med i teamet, snabbt och smidigt.

Smidig, säker access

En nyckel. Det är allt.

Vi vet hur struligt det kan vara med användarnamn och lösenord, så vi slopade allt vad det innebär. På HappyToHelp får varje användare ett unikt användar-ID under sitt första besök i appen. Med det kan vem som helst* ge åtkomst till sina guider och samlingar och bjuda in till personligt avsedda team på ett sätt som underlättar för alla. 

6a0120a5580826970c0263e9532220200b.jpg

Designen i appen

Fokusera på det viktiga.

Appen tar hand om resten.

En app ska vara lätt att använda och förstå sig på. Därför har vi dragit ner på antalet komplikationer i appen och automatiserat så mycket som möjligt så att du kan lägga fokus på det som är viktigt istället. Resten ser appen till att det blir gjort. 

Andra funktioner att utforska i appen. 

news-2.png

Publicera nyheter

med ditt team

portfolio.png

Tilldela teamets medlemmar olika roller

file.png

Kommer med en rad 

förinstallerade guider

notification-5.png

Se nya meddelanden

i notiscenter

bar-chart.png

Överblicka statistiken 

hos alla dina guider

Har du frågor eller funderingar kring funktioner eller appen i övrigt? Kontakta oss ⟩

Användarvänlig

Kompatibel med både iPhone och Android. 

 

HappyToHelp är optimerad för både iOS och Android-systemet och fungerar därför lika bra både för dig med en iPhone och Android. Har du en iPhone hämtar du appen från App Store och för dig med en Android gäller Google Play.  

1499.png

Stilren design

Full tillgång.

Maxad produktivitet. 

 

Med ett adminmedlemskap får du full tillgång till appens funktioner och hjälpverktyg*. Utforma informativa guider, organisera information och nå ut till flera grupper på samma gång. Håll koll på aktiviteten hos dina projekt, ta del av lättbegriplig visningsstatistik och mycket annat.

IMG_0888_edited.jpg
Apple_Music_Icon_RGB_lg_073120.png

HappyToHelp

Underlätta för flera på samma gång.

Dela vardagslösningar med vem som helst, nå ut med viktig information till flera samtidigt, skapa och ta del av kreativa instruktionsguider och mycket annat på ett sätt som underlättar för alla.

* Ett adminmedlemskap köps i appen och krävs för att kunna utforma guider, skapa samlingar och bjuda in till team. Vänligen följ anvisningarna som ges i samband med köpet.