top of page
folder-16.png
books-3.png
team-18.png
group-chat-4.png

Appens funktioner.

spreadsheet-app.png
pages.png

Bjud över ett gäng på middag, släng i väg ett "Varmt välkomna💜" till alla inbjudna, dela vägbeskrivningen med de som kommer och skicka iväg det smarriga receptet till alla som frågar under middagen. Med HappyToHelp görs det busenkelt (och är dessutom riktigt roligt om du frågar oss).

paper-clip.png
reminders.png
locked.png
megaphone-4.png

Nu blir saker lika lätt sagda som gjorda.

Utforma stegvisa instruktionsguider.

Gör det lätt för dig och andra att klara saker på egen hand. Välj att förklara skriftligt, muntligt eller genom att spela in en video beroende på vad som passar dig och det du vill instruera bäst.

pages.png

Skapa samlingar, ordning och reda.

Dela och ge åtkomst till en rad guider på samma gång. Gör samlingen privat eller offentlig beroende på önskad läsarkrets. 

folder-16.png

Skapa och gå med i personliga team.

Ge upp till 15 personer åtkomst till en mängd instruktioner samtidigt, så räcker det med att du förklarar saker och ting en gång för alla. Snacka om tidseffektivt.

team-18.png

Chatta smidigt och säkert inom teamet.

Varje team får sin egen, krypterade gruppchatt. Tillkalla varandras uppmärksamhet, svara enkelt på specifika trådar och radera ivägskickade meddelanden med ett enda knapptryck.

group-chat-4.png

Nå ut med viktig information snabbt.

Publicera nyheter för ditt team. Förslagsvis viktig information som du vill att dina medlemmar snabbt ska ha tillgång utan att behöva leta upp en specifik tråd i gruppchatten.

megaphone-4.png

Häng alltid med i svängarna. 

Få notiser när någon tillkallar din uppmärksamhet, vid inbjudan till samlingar och team samt ifall ägaren av ett team du är med i har publicerat en nyhet för alla att ta del av.

reminders.png

Glömt något steg?
Inga problem alls.

Genom att spara dina favoritsamlingar kan du enkelt gå tillbaka och se hur det var man gjorde, direkt från startsidan. Så slipper du komma ihåg allt utantill.

paper-clip.png

Håll ett öga på aktiviteten.

Överblicka aktiviteten hos dina samlingar och team. Ta del av visningsstatitsik, se hur många som sparat samlingen samt hur många som besökt teamet på sistone. 

spreadsheet-app.png

Din trygghet är vår prio ett. Från A till Ö.

Ord av olämplig karaktär kommer därför att blockeras från att användas i namn för användare, samlingar och team. Vid kränkningar kan användaren komma att stängas av helt och hållet.

locked.png

Finns att hämta nu.

53-533473_purple-gradient-purple-gradien
bottom of page