top of page
Google stjärnor!!.png

De absolut bästa bevisen.

Maria Ernestam

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vi har anlitat HappyToHelp vid flera tillfällen och alltid fått utmärkt service och fantastisk hjälp. Oslagbar professionalitet, mycket vänligt bemötande, förståelse för våra önskemål. En livlina, så blir tekniken hanterbar, trygg och rolig. Rekommenderas varmt!

Liv Gorosch

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Samuel är en klippa. Han har hjälpt mig flera gånger med kniviga it-situationer. Förutom att han är kompetent i sitt hantverk så ingjuter han den trygghet och lugn som krävs. Jag kan varmt rekommendera hans tjänster.

Yvonne Jacobsson

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Jag anlitade HappyToHelp för att installera min nya iPad! Arbetet innebar bl a överföring av all data från min gamla till min nya iPad. Arbetet utfördes mycket kompetent, professionellt och pedagogiskt!

Stephen Scheiman

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Supernöjd! Smidigt och bra under hela upplevelsen. Rekommenderar starkt att anlita HappyToHelp!

Carl Sjöstedt    

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

När jag köpte en ny iMac trodde jag i min enfald att det var enkelt att ladda ner material från den gamla datorn. Det tog 15 minuter innan jag insåg att det här klarar jag inte. Fick då tipset från en god vän att kontakta HappyToHelp vilket jag gjorde och det ångrar jag inte. En ung och väldigt trevlig kille kom hem nästa dag och fixade alla mina problem, inte bara datorn utan även min iPad, telefon och Apple tv. Jag trodde den tid Samuel spenderade med mig, synnerligen professionellt, skulle kosta en del, men till min glädje fick jag veta att vid hembesök har du möjlighet till Rut-avdrag. En lyckad dag med andra ord. Jag kan varmt rekommendera HappyToHelp.

Susanne Källberg

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Tog kontakt med Samuel på HappyToHelp i samband med införskaffande av ny skrivare. Kort därefter kom en mycket snabb återkoppling med utförlig beskrivning på de olika föreslagna skrivarna. Efter inköp fick jag professionell hjälp med installation av vald skrivare. Jag är extremt nöjd med såväl service som bemötande. Jag kan varmt rekommendera HappyToHelp!

Ricki Neuman

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vi är mkt nöjda med Samuel som inte bara hjälpte oss med våra tv-problem utan också gav oss information om hur gå vidare, om vi vill skaffa oss en bättre och mer modern apparat, och kommer att anlita honom igen

Kathrine Svensson

Lars Dencik

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Samuel som är företagets ledande konsult visade sig både ytterst kunnig, tillmötesgående, uppgiftsfokuserad, omsorgsfull och vänlig i kontakten med mig. Han löste snabbt och elegant alla de problem vi hade med att få Iphone, MacBook Pro, printer och iPad att fungera som de ska. Samtidigt visade han oss flera nya mycket värdefulla funktioner som vi nu har stor nytta och glädje av nu. Vi kan på det varmaste rekommendera Samuel och HappyToHelp till alla som har behov av hjälp med stort eller smått när det gäller att snabbt och effektivt få Apple och Mac apparaterna att funka optimalt.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vi har haft nöjet av att få träffa Samuel som är en trevlig, ödmjuk å otroligt skicklig data kille. Han fick tillbaka livet i Amos mobil å även hans data som var helt nedstängda. Ett stort nöje att få rekommendera Samuel som är ägare av
HappyToHelp AB. Amos å Kathrine

Maynard Gerber

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Mycket mycket nöjd!

Monika Wollin

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

HappyToHelp med Samuel hade en monter på årets Seniormässa i Älvsjö. Jag undrade om de kunde hjälpa mig med att få tillbaka ”rätt” Facebook-app på min Iphone. Vi bestämde en tid och Samuel kom hem till oss och ”fixade” det och en massa andra saker vi hade problem med på Iphone, Ipad och vår Apple-TV! Trevligt, snabbt och kunnigt! Nu vet vi vart vi ska vända oss när vi får problem med Iphone mm Så skönt och bra! Tack Samuel!

Karin Westberg

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Den bästa hjälp man kan få. Kunnigt, vänligt och proffesionellt! Jag kommer inte vända mig till någon annan om jag behöver hjälp.

Jesima Trading AB

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Happy to help genom Samuel Narrowe var en angenäm bekantskap. Samuel visade prov på en utomordentlig kunskap, dessutom en snabbhet som trots det arvode han debiterade var värt varenda krona. Han ställde upp på direkten, vilket för mig var oerhört viktigt. Jag vill varmt rekommendera honom.

Gabriel Francke Rodau

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

HappyToHelp tog fram en skräddarsydd utbildning och genomgång för mig i och med att jag skulle gå över från PC- till Mac-miljö. Så proffsigt, pedagogiskt och prisvärt. Kan starkt rekommendera.

Jan Heidendahl

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Effektivt och proffsigt. Allt, 2 iPhones och 1 iPad, fixade inom 1 timme. Bästa rekommendationer.

Siv Bramert

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vid mailkontakt mycket snabb återknytning Trevligt bemötande, bra förklaring, mycket bra att ha och göra med.

Eva Heidendahl

Helena Linder (från Young Presidents' Organization)

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Snabb, proffsig och mycket trevlig hjälp när jag behöver det som mest. HappyToHelp tar sig alltid tid att hjälp mig, även när jag är ute i sista minuten. Och det blir alltid en perfekt resultat på de trycksaker jag behöver. De vet exakt vad jag behöver och kan komma med förslag och idéer som gör resultatet ännu bättre!

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Trevligt och kompetent bemötande. Pedagogisk genomgång.

Renée Höglin

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Jättefin personlig instruktion fick jag av Samuel Narrowe när han kom hem till oss och hjälpte till med att få ordning på skrivaren och och rättade till andra brister i datorn. Suveränt. Tack för din pedagogik och ditt vänliga sätt.

Skärmavbild 2022-04-11 kl. 22.36_edited.png
Tumme upp!!_edited.png
bottom of page