top of page

Funktioner som gör det lika lätt sagt som gjort.

Bjud över ett gäng på middag, släng i väg ett "Varmt välkomna💜" till alla inbjudna, dela vägbeskrivningen med de som kommer och skicka iväg det smarriga receptet till alla som frågar under middagen. Med HappyToHelp görs det busenkelt (och är dessutom riktigt roligt om du frågar oss).

Här är en sammanfattning av alla funktioner i appen. 

Utforma guider

Utforma stegvisa guider om vad som helst. För varje nytt steg kan du välja mellan att förklara skriftligt, muntligt, med hjälp av en bild eller genom att spela in en video.

044-message.png

Chatta upp till 15 personer samtidigt, helt kostnadsfritt såklart. Få notiser om någon nämner dig, svara enkelt på specifika meddelanden och radera ivägskickade meddelanden med ett enda knapptryck.

029-search.png

Utforska bland offentliga samlingar som vi tror skulle passa just dig. Kanske ett smarrigt kakrecept, några fräscha inredningstips eller ja, vi vet, ett svettigt träningspass. Den du!

Skapa samlingar

Skapa samlingar och ge åtkomst till en rad guider på samma gång. Gör samlingen privat eller offentlig beroende på önskad läsarkrets.

037-date.png

Publicera nyheter för ditt team. Förslagsvis viktig information som du vill att dina medlemmar snabbt ska ha tillgång utan att behöva leta upp en specifik tråd i gruppchatten. 

024-favorites.png

Spara samlingar som du tycker är intressanta, vill lägga till i läslistan eller för att komma ihåg hur det var man gjorde, helt enkelt. Allt du behöver göra är att klicka på hjärtat så kommer du åt den när du vill.

Skapa och bjud in till personliga team

Skapa och gå med i personliga team. Kommunicera inom teamet, dela innehåll med hela gruppen och nå ut med viktig information på nolltid.

Få notiser när någon nämner dig i en chatt, vid inbjudan till samlingar och team samt ifall ägaren av ett team du är med i har publicerat en nyhet för alla att ta del av.

025-history.png

Överblicka aktiviteten hos dina samlingar och team. Ta del av visningsstatitsik, se hur många som sparat samlingen samt hur många som besökt teamet på sistone. 

bottom of page