top of page
Det började på julafton, tog fart dagen därpå och blev en app två år senare.

HappyToHelp grundades med tron om att det blir roligare att hjälpa andra om det kan göras på ett sätt som förutom att det underlättar även inspirerar och motiverar till att fortsätta vilja dela med sig av idéer, vardagslösningar och annan typ av inspiration med andra världen över. Och när man väl funnit personer som delar samma intresse ska det vara lätt att kunna hålla kontakten och tillsammans ta kreativiteten till nya höjder.

Vi ville komma på ett sätt att slippa behöva upprepa oss.

Att gång på gång behöva besvara samma frågor kan efter ett tag bli ganska irriterande och till viss grad ansträngande. Det tar upp värdefull tid och energi som man kanske hellre vill lägga på annat. Samtidigt är det klart man vill hjälpa de som undrar. Precis så tänkte vi på julafton när mor- och farföräldrarna hade fått var sitt par trådlösa hörlurar och samma frågor började dyka upp. Många hur blev det och även hur ska jag komma ihåg allt det där? blev allt mer återkommande. Två år senare lanserar vi HappyToHelp för att du ska kunna nå ut till alla som undrar samma sak, oavsett när de gör det, utan att behöva upprepa dig. Utforma en eller flera guider, dela dessa med alla du vill och vipps så har de svaret på sin fråga framför sig, direkt i mobilen. På så sätt blir det allt annat än en belastning att hjälpa andra.

Några ord från oss till dig som besöker vår hemsida.

"Att hjälpa kan betyda så mycket. Du kan hjälpa mormor med tekniken, underlätta för gästerna att hitta, sprida glädje i chatten och ge den nyanställde en bra start på sin nya arbetsplats. Med HappyToHelp gör det busenkelt, därav vårt namn." 

humans_main.png
ios12-weather-app-icon-thumbnail_2x.png

Ladda ner HappyToHelp idag
så ses vi i appen!

HappyToHelp är tänkt för alla. Därför har vi sett till att appen är kompatibel med både iOS och Android och finns att hämta från flera programbutiker. 

bottom of page