top of page

Tiden är kommen.

Från och med nu behöver du inte längre leta dig fram genom en massa länkar, titta på långa Youtube-klipp, klicka bort reklam och godkänna cookiesförfrågningar för att få svar på hur man ansluter till Zoom-mötet som börjar alldeles strax. Du behöver inte heller känna dig jobbig över att behöva ringa till barnbarnet stup i kvarten. Med HappyToHelp har du instruktionerna nära tillhands, samlade på ett ställe. Och för dig som vill hjälpa andra men som inte har tid att svara på samma frågor om och om igen är stunden kommen. 

 

Nu blir saker lika lätt sagda som gjorda. 

verified-4.png

Instruera på ett sätt som passar alla.

verified-4.png

Gör det lätt för dig och andra att klara saker på egen hand.  

verified-4.png

Utforma stegvisa instruktionsguider som talar om hur man gör. Skriftligt, muntligt eller i en video.

verified-4.png

Gå enkelt tillbaka för att se hur det var man gjorde, så slipper du lära dig allt utantill.

verified-4.png

Slipp upprepa dig genom att ge hela teamet åtkomst till en mängd instruktioner samtidigt. 

verified-4.png

Gå från allt vad 🔐 innebär till något i stil med 😍 .

Kom igång snabbt och enkelt genom att använda ditt Google- eller Facebook-konto, alternativt Apple ID för registrering och inloggning. På så sätt slipper du lägga ännu ett lösenord på minnet samtidigt som det går väldigt mycket snabbare att komma igång.

verified-4.png

Istället för 🥴 blir vardagen lite mer 😃

Varför krångla till saker och ting? Ta ny teknik som ett exempel. Ena uppdateringen efter den andra, nya funktioner, digitala videomöten, betalningar med mobilen och annat i den stilen. HappyToHelp erbjuder hela tre olika sätt att instruera på, så att du slipper googla runt och hoppa mellan en massa länkar för att förstå hur man gör. Istället har du instruktionerna samlade i en och samma app, oavsett om du vill få det förklarat för dig skriftligt, muntligt eller i en video.

Se och lär. 
Det är lätt som en 🥞
.

Hjälp mormor att parkoppla sin📱med de nyköpta 🎧. Lär ut några fräcka🕺moves, dela ett par grymma 💪🏻 övningar eller varför inte upptäcka hemligheten bakom den godaste 🎂 i världen? Underlätta för dina ❤️ och 💜, för personen på 🚊eller 🚍 eller tja, för vem som helst egentligen.

Har du frågor eller behöver hjälp med annat som rör appen?  

Vi ses i appen.

53-533473_purple-gradient-purple-gradien
bottom of page