top of page
apple-music-best-practices-for-app-devel

Nya HappyToHelp

Underlätta vardagen.

Dela vardagslösningar med vem som helst, nå ut med viktig information till flera samtidigt, skapa och ta del av kreativa instruktionsguider och mycket annat på ett sätt som underlättar för alla.

Home: Welcome
Vår vision

Vi tänkte i banorna av smidighet och enkelhet. Något användbart 

som kan användas av alla.  

[CITYPNG.COM]HD Apple iPhone 12 Mini On

Utforma tydliga guider

Gå från klarhet till klarhet

Ena steget efter det andra.

Utforma stegvisa instruktionsguider för alla möjliga vardagslösningar.

Skriv, berätta muntligt, förtydliga och visa hur man går tillväga med hjälp av en rad olika förklaringsmöjligheter och smarta hjälpverktyg, och lägg enkelt till ytterligare steg allteftersom.

Lägg till en skriftlig beskrivning så att läsarna kan ha all information framför sig direkt på skärmen.

Möjliggör för läsaren att få beskrivningen uppläst. Supplera med en kort textbeskrivning. 

Skapa samlingar

Ordning och reda. Med mera.

Ordna dina guider efter ämne eller läsarkrets genom att dela in dem i olika samlingar. Dela samlingen med enskilda personer eller hela team och tillgängliggör därmed en mängd guider med alla du vill nå ut till, samtidigt. Guider som läggs till i samlingen allteftersom blir automatiskt tillgängliga för alla som har åtkomst till samlingen. 

En större publik

Vi delar med oss av massvis med vardagsögonblick. Låt oss göra samma sak med vardagslösningar.

 

[CITYPNG.COM]HD Apple iPhone 12 Mini On

Bjud in till team

Ju fler desto bättre.

Och smidigare.

Dela lösningar och annan information med hela gruppen istället för med en person åt gången. Chatta med varandra inom teamet, följ enkelt upp en tråd och häng med i svängarna när konversation drar iväg. Ju fler desto bättre och därför har vi gjort det extra smidigt att närsomhelst lägga till fler medlemmar i teamet.

Smidig inloggning

En nyckel till allt och alla.

Så var den sagan slut.

Vi vet hur struligt det kan vara med användarnamn och lösenord, så vi slopade allt vad det innebär. På HappyToHelp får varje användare ett unikt användar-ID under sitt första besök i appen. Med det kan vem som helst* ge åtkomst till sina guider och samlingar och bjuda in till personligt avsedda team på ett sätt som underlättar för alla. 

management.png

Bli administratör

Full tillgång.

Full frihet.

Full kreativitet.

Med ett adminmedlemskap får du full tillgång till appens funktioner och hjälpverktyg*. Utforma informativa guider, organisera information och nå ut till flera grupper på samma gång. Håll koll på aktiviteten hos dina projekt, ta del av lättbegriplig visningsstatistik och mycket annat. Medlemskapet skaffar du på nolltid i appen. 

color-wheel.png

Designen i appen

Okomplicerat.

Det säger sig självt.

En app ska vara lätt att använda och förstå sig på. Därför har vi begränsat antalet komplikationer i appen och tagit bort onödiga element i största allmänhet. Designen innehåller en touch av 2021 tack vare sin moderna och stilrena karaktär.

Optimerad för flera enhetstyper

Kompatibel med iPhone och Android.

HappyToHelp finns att hämta för iPhone och Android. Har du frågor eller behöver hjälp med att ladda ner appen hjälper vi såklart till. Isåfall trycker du här. I annat fall är det bara att välja den programbutik som är aktuell i ditt fall. 

Ladda-ner-ikoner.png
bottom of page